Adım Adım Office XP Kristen Crupi  - Kitap

Adım Adım Office XP

0. Baskı, 
2002
Kitabın Detayları
Dili:
Türkçe
Ebat:
19×23.5
Sayfa:
756
Barkod:
9789755092911
Kapak Türü:
Karton Kapaklı
Baskısı tükenmiştir.
Kitabın Açıklaması
Adım Adım Microsoft® Office XP, Microsoft'un Office XP uygulamalarını kullanmayı adım adım ve hızla öğretecek bir kaynaktır. Kitap, hem Office XP'yi kullanmaya yeni başlayanlar hem de Office XP'ye geçiş yapan deneyimli kullanıcılar için tasarlanmıştır. Kitabın ekinde yer alan CD–ROM, alıştırmaları yaparken kullanacağınız hazır uygulama dosyalarını içermektedir.
Adım Adım Microsoft® Office XP ile Microsoft'un Word 2002, Excel 2002, Access 2002, PowerPoint 2002, FrontPage 2002, Publisher 2002 ve Outlook 2002 programlarını ve bu programları kullanarak hızla ve kolayca mükemmel görünen belgeler oluşturup yayımlamayı, kullanımı kolay elektronik tablolar geliştirip hesaplamalar yapmayı, daha iyi kararlar almak üzere kendi veritabanlarınızı geliştirmeyi, göz alıcı sunular oluşturup dağıtmayı, kendi Web sitenizi yaparak kendinizi ya da şirketinizi hızla Internet'e yerleştirmeyi, bir tasarımcı olmasanız da profesyonel nitelikte pazarlama–satış ve diğer profesyonel belgeleri oluşturmayı ve e–posta iletişiminizle birlikte takviminizi yönetmeyi öğrenebilirsiniz.
Adım Adım Microsoft® Office XP ile yalnızca gerek duyduğunuz dersleri çalışabilir ya da kitabın başından sonuna kadar ilerleyebilirsiniz. İki durumda da gerek duyduğunuz becerileri gereken anda kazanıp uygulayarak, alacağınız eğitimi kendiniz belirlersiniz.
Adım Adım Microsoft® Office XP tüm yeni özellikleriyle Office XP'yi kullanmayı kısa zamanda ve hızla öğretecek 780 sayfalık, iki renkli ve ekinde uygulama dosyaları içeren CD–ROM'u olan bir kaynak kitaptır.
Kitabın Konu Başlıkları
.
Microsoft Word
.
Microsoft Excel
.
Microsoft Access
.
Microsoft PowerPoint
.
Microsoft FrontPage
.
Microsoft Publisher
.
Microsoft Outlook