Turizm Konaklama ve Seyahat İşletmeciliği Muharrem Tuna  - Kitap

Turizm Konaklama ve Seyahat İşletmeciliği

Muharrem Tuna (Editör)

1. Baskı, 
Ocak 2016
Kitabın Detayları
Dili:
Türkçe
Ebat:
21x27
Sayfa:
408
Barkod:
9786053202967
Kapak Türü:
Karton Kapaklı
Fiyatı:
322,00
Temin süresi 2-3 gündür.
Kitabın Açıklaması
Son yıllarda gerek dünyanın farklı ülkelerinde gerekse Türkiye'de hızlı bir biçimde büyüyen turizm sektörü, beraberinde nitelikli personel ihtiyacını da gündeme getirmiştir. Bu ihtiyaçtan hareketle ülkemizde çok sayıda turizm eğitim kurumu açılmış ve bu kurumlarda nitelikli kaynak kitap ihtiyacı ortaya çıkmıştır. Turizm: Konaklama ve Seyahat İşletmeciliği kitabı da söz konusu ihtiyacı karşılamak üzere Amerika Birleşik Devletleri'nde basılan orijinal çalışmanın çevirisi olarak hazırlanmış ve turizm disiplinini işletmecilik bakış açısıyla ele almıştır.
Kitap bölümleri, bütünleştirilmiş bir turizm modeli çerçevesinde oluşturulmuştur. Bu doğrultuda, kitapta turizmin bileşenleri olan konaklama, seyahat, yiyecek içecek, hizmet kalitesi, ulaştırma, teknoloji, eğlence ve destinasyon gibi konular incelenmiştir. Turizmin gelişiminin doğal bir sonucu olan çevresel etmenlerde meydana gelebilecek değişimler ile turizmin sürdürülebilirliği ve geleceği de kitabın ana konuları arasındaki yerini almıştır.
Konuların daha anlaşılır kılınması amacıyla uluslararası uygulama örnekleri sunulmuş ve her bölüm sonunda örnek olaylar ile tartışma sorularına yer verilmiştir. Yenilikçi içerik ve sistematiği ile bu kitabın uygulamacılara ve öğrencilere mesleki katkılar sağlayacağı düşünülmektedir.
(Tanıtım Bülteninden)
Kitapla İlgili Kategoriler