İnsan Hakları Hukuku Konu Anlatımı Safa Sazak  - Kitap

İnsan Hakları Hukuku Konu Anlatımı

1. Baskı, 
Haziran 2023
Kitabın Detayları
Dili:
Türkçe
Ebat:
19x27
Sayfa:
357
Barkod:
9786256416369
Kapak Türü:
Karton Kapaklı
Yayınevi:
Fiyatı:
448,00
Temin süresi 2-3 gündür.
Kitabın Açıklaması
Bu kitap, ‘'İnsan Hakları Hukuku'' ve ‘'Türkiye'mizde Demokratikleşme'' ile ilgili konuları tablolarla, öz ve kolay anlatım şekliyle ele alarak okuyucuya zihin haritalarıyla resmedecektir.
Zihin haritaları ile desteklenmiş bu kitap sayesinde üzerinde çalıştığınız konuları en iyi düzeyde özümseyecek ve ihtiyaç duyduğunuz her an daha da rahat hatırlayabileceksiniz.
Bilgiyi alan, depolayan ve gerektiğinde işleyen çalışma modellemesine zihin haritalama diyebiliriz. Her gün gittikçe daha da yaygınlaşan bu teknik sayesinde yüzlerce sayfalık bilgileri tek sayfada nitelikli bir şekilde özetleyebilirsiniz.
Kitabımızda sırasıyla; İnsan Hakları ve Demokratikleşme Süreci, 1982 Anayasası'nda Yer Alan Temel Haklar ve Ödevler, İnsan Haklarının Ulusal Düzeyde Korunması, İnsan Haklarının Uluslararası Düzeyde Korunması, İnsan Haklarının Bölgesel Düzeyde Korunması ve Türkiye'mizde İnsan Hakları ve Demokratikleşme ile İlgili Yasal Düzenlemeler olmak üzere altı bölüm yer almaktadır. Ayrıca bölümlerin sonuna konu tekrarı sağlayacak; 160 soru-cevap ile 200'ü Hakimlik, Kaymakamlık ve diğer kurum sınavlarında çıkmış 340 test sorusu olmak üzere toplam 500 soru eklenmiştir.
Kitapla İlgili Kategoriler