Çoklu Zeka Howard Gardner  - Kitap

Çoklu Zeka

1. Baskı, 
Mart 2013
Kitabın Detayları
Dili:
Türkçe
Ebat:
14x20
Sayfa:
330
Barkod:
9786054538782
Kapak Türü:
Karton Kapaklı
Baskısı tükenmiştir.
Kitabın Açıklaması
Howard Gardner’ın bireysel yetkinliğe vurgu yapan olağanüstü tezi, klasikler arasında gösterilen eseri Zihin Çerçeveleri’nin yayınlandığı yirmi yıldan bu yana eğitimin çehresini değiştirdi. Bugün binlerce eğitimci, ebeveyn ve dünyanın dört bir yanından araştırmacı, çoklu zekâ teorisinin ortaya koyduğu pratik çıkarımları ve uygulamaları hayatına dahil etmiş durumda. Müziksel zekâdan içsel zekâya uzanan geniş bir zihinsel yelpazeyi gözler önüne seren Gardner’ın devrim yaratan tespitleri, insanoğlunun kendini anlamasına hizmet edecek bir kapıyı araladı.
Çoklu Zekâ’nın bu yeni baskısı, 1993 yılında yayınlanmasından bu yana dahil edilmesi gereken tüm gelişmeleri kapsıyor ve bugüne kadarki en kapsamlı içeriği sunuyor. Gardner, mevcut muhafazakâr eğitim sisteminin karşısına bir kez daha zengin ve yepyeni kanıtlarla çıkıyor.
“Zekânın bir ‘zekâ testi’nden elde edilecek IQ derecesiyle ölçülemeyecek kadar karmaşık olduğunu düşünenler için, Gardner’ın kitabı iç rahatlatıcı bir çalışma ve insanoğluna yepyeni bir gözle bakabilmenin kapılarını aralayan bir yapıt
Kitapla İlgili Kategoriler