Grammar Vocabulary Skills Oğuz Nami Üler, Ebru Üler  - Kitap

Grammar Vocabulary Skills

1. Baskı, 
Nisan 2018
Kitabın Detayları
Dili:
Türkçe
Ebat:
19x27
Sayfa:
240
Barkod:
9786059393454
Kapak Türü:
Karton Kapaklı
Yayınevi:
Kitabın Fiyatı:
150,00
İndirimli (%10):
135,00
Temin süresi 2-3 gündür.
Kitabın Açıklaması
Kitap ÖSYM İngilizce sınavlarında sorulan soru tipleri ve özellikle son yıllardaki zorluk dereceleri dikkate alınarak üç bölüm olarak hazırlanmış.
Birinci bölüm konu anlatımı olup her yapıya uygun örneklerle dilbilginizi geliştirmeniz hedeflenmiş. İkinci bölüm ÖSYM sınavlarında sorulan dilbilgisi soruları ile alakalı olup; sınavlardaki cloze test, cümle tamamlama, çeviri, yakın anlamlı cümleyi bulma sorularına daha rahat cevap verebilmeniz için hazırlanmış.
Kelime bölümü hazırlanırken ÖSYM'nin özellikle paragraf ve yakın anlamlı cümleyi bulma bölümleriyle ilgili sorularda eşanlamlı kelime bilgisinin ne kadar önemli olduğu dikkate alınmış ve cümlelerin herbiri o bölümde anlatılan dilbilgisi yapısına uygun olarak hazırlanmış. Her bölümde verilen 4 kelime aktivitesinin ilkinde sadece cümlede verilen kelimenin eşanlamlısını bulmanız beklenirken ikinci kelime aktivitesinde cümleyi daha dikkatli okuyup herbir cümleden sırasıyla verilen kelimelerin eşanlamlısını bulmanız hedeflenmiş.
Üçüncü aktivite olan test bölümünde ise mümkün olduğunca birbirine anlam veya yazım olarak benzer kelimeler seçilip sorularda birden fazla kullanılarak bu kelimeleri öğrenmeniz hedeflenmiş. Son aktivitede ise cümle yapısına dikkat ederek isim, fiil, sıfat, vb. bilginiz ile kelimeleri bulmanız istenmiş.
(Tanıtım Bülteninden)