İlköğretim Programları 1–5. Sınıflar Yrd. Doç. Dr. Kasım Kıroğlu  - Kitap

İlköğretim Programları

1–5. Sınıflar

1. Baskı, 
Ekim 2011
Kitabın Detayları
Dili:
Türkçe
Ebat:
19x27
Sayfa:
718
Barkod:
9789919919054
Kapak Türü:
Karton Kapaklı
Baskısı tükenmiştir.
Kitabın Açıklaması
Bu kitapta, MEB’in hazırladığı İlköğretim 1–5. Sınıf Ders Programlarının özenli bir şekilde, olduğu gibi aktarımı söz konusudur. Programlar ilk yayımlandığı tarihten günümüze sürekli olarak güncellenmektedir. Bu sebeple, bu kitabın önceki baskılarının hiçbiri aynı şekilde yayımlanamamıştır. Her bir baskının, son değişiklikleri içermesine özellikle dikkat edilmiştir. Elinizde tuttuğunuz bu kitabın en önemli özelliği, 2011 yılının sonuna kadar yapılan tüm değişiklikleri içermesidir.
Kitapta Türkçe, Matematik, Hayat Bilgisi, Fen ve Teknoloji ve Sosyal Bilgiler derslerinin programları mevcuttur. Kitabın içindeki CD’de de diğer tüm derslerin (İngilizce, Din Kültürü ve Ahlak Bilgisi, Müzik, Beden Eğitimi, Trafik ve İlk Yardım, Sınıf Rehberliği, Bilgisayar, Sanat Etkinlikleri, Spor Etkinlikleri, Satranç Etkinlikleri) programları sunulmaktadır.
İlköğretim Programları Kitabı bir anlamda eğitimciler için “başucu kitabı” olarak tanımlanabilir. Dolayısıyla öğretmenlerin ve Eğitim Fakültelerinde öğrenim gören öğretmen adaylarının hatta çocuklarına yardımcı olmayı düşünen velilerin ellerinin altında bulunan bir kılavuz kitaptır.
Kitabın Konu Başlıkları
.
Türkçe
.
Matematik
.
Hayat Bilgisi
.
Fen ve Teknoloji
.
Sosyal Bilgiler
.
İngilizce (CD'de)
.
Din Kültürü ve Ahlak Bilgisi (CD'de)
.
Görsel Sanatlar (CD'de)
.
Müzik (CD'de)
.
Beden Eğitimi (CD'de)
.
Trafik ve İlkyardım (CD'de)
.
Sınıf Rehberliği (CD'de)
.
Bilgisayar (CD'de)
.
Sanat Etkinlikleri (CD'de)
.
Spor Etkinlikleri (CD'de)
.
Santraç Etkinlikleri (CD'de)
Kitapla İlgili Kategoriler