Developing Skills For YDS Cesur Öztürk  - Kitap

Developing Skills For YDS

2. Baskı, 
Şubat 2015
Kitabın Detayları
Dili:
Türkçe
Ebat:
17x25
Sayfa:
669
Barkod:
9786055270742
Kapak Türü:
Karton Kapaklı
Baskısı tükenmiştir.
Kitabın Açıklaması
Developing Skills for YDS kitabı A Systematic Approach to YDS adlı kitaba paralel bir formatta düzenlenen Developing Skills for YDS test teknik ve stratejilerini öğretmeyi ve test etmeyi hedefleyen bir test ve referans kitabıdır. Kitap örnekler açısından A Systematic Approach to YDS’den tümüyle farklı olup söz konusu kitapta sunulan teknik ve stratejik bilgileri pekiştirmeyi ve böylece YDS için gerekli alt yapı bilgilerini sunmayı ve test etmeyi amaçlamaktadır.
Developing Skills for YDS stratejik bilgileri geliştirmek üzere tüm önemli konularla ilgili notlar ve alıştırmalar içermektedir. YDS sınavının değişik bölümleriyle ilgili notlardan sonra daha fazla alıştırma olanağı sağlamak için tümü eski KPDS sınavlarından seçilmiş testler ve testlerle ilgili açıklamalı notlar kitapta yer almaktadır.
YDS sınavının zor bölümleri arasında gösterilen Cloze Test konusunda açıklayıcı notlar ve bir bölümü açıklanmış Cloze Test soruları kullanıcılara bu konuda yeterli alıştırma yapma olanağı vermektedir. Kitapta İngilizce dilbilgisinin en önemli konularıyla ilgili yeterince örnek ve alıştırmalar mevcuttur. Bu notların dilbilgisi sorularını çözmede yarar sağlayacağına kuşku yoktur.
Kitapta öğretilmeye çalışılan becerileri ve stratejileri uygulama olanağı vermek üzere kitaba daha önce çıkmış KPDS sorularından oluşan 5 adet 80 soruluk deneme sınavı konmuştur.