Adobe After Effects CS3 Professional Kolektif  - Kitap

Adobe After Effects CS3 Professional

1. Baskı, 
Haziran 2008
Kitabın Detayları
Dili:
Türkçe
Ebat:
18x23
Sayfa:
470
Barkod:
9789756675410
Kapak Türü:
Karton Kapaklı
Yayınevi:
Baskısı tükenmiştir.
Kitabın Açıklaması
Adobe After Effects CS3 Yetkili Eğitim Kılavuzu ile sinema, video, DVD, Web ve mobil cihaz alanlarında kullanıma yönelik hareketli grafiklerin nasıl oluşturulduğunu, düzenlendiğini ve optimize edildiğini öğrenebilirsiniz. Bu kitaptaki dersler, görüntülere ve metinlere animasyon uygulamayı, üç boyutlu katmanlar oluşturmayı, kompozisyonlarınıza mükemmel efektler eklemeyi ve daha birçok konuyu kapsamaktadır.
Uygulamalı yazılım eğitim kitapları içinde en çok satan dizi olan Yetkili Eğitim Kılavuzu, Adobe yazılımlarının özelliklerini hızlı ve kolay bir şekilde öğrenmenizde size yardımcı olur. Yetkili Eğitim Kılavuzu, Adobe Systems Incorporated'ın, Adobe ürünleri konusundaki uzmanların desteğiyle geliştirilen resmi eğitim dizisi olması sebebiyle, diğer kitaplarda ya da eğitim programlarında olmayan bir özelliğe sahiptir.
Kılavuz, After Effects programında uzmanlaşmanızı sağlayacak 14 ders içermektedir. Anahtar karelerin eklenmesi ve hazır ayarların kullanılmasından hareket izleme ve arka planı saydamlaştırma tekniklerine kadar hem temel konuları, hem de ileri seviye teknikleri öğreneceksiniz. İster yeni, ister tecrübeli bir After Effects kullanıcısı olun, kitapta verilen sayısız ipucu ve teknik, programı daha verimli bir şekilde kullanmanızda size yardımcı olacaktır. Şekil katmanları ve Puppet araçlarına ayrılan iki yeni ders, bu heyecan verici yeni özellikleri çabucak öğrenmenizi sağlayacaktır. Kitaptaki dersleri başından sonuna kadar takip edebilir ya da sadece ilgilendiğiniz dersleri inceleyebilirsiniz.