Yiyecek ve İçecek Servisi Doç. Dr. Alptekin Sökmen  - Kitap

Yiyecek ve İçecek Servisi

3. Baskı, 
Haziran 2011
Kitabın Detayları
Dili:
Türkçe
Ebat:
16x24
Sayfa:
206
Barkod:
9781111140229
Kapak Türü:
Karton Kapaklı
Temin edilememektedir.
Kitabın Açıklaması
Kitabın ilk bölümlerinde öncelikle organizasyon yapısı, iş tanımları ve iş gerekleri üzerinde durulacak, daha sonra ise servis departmanında kullanılan malzemeler tanıtılacaktır. Hijyen ve sanitasyon hakkında gerekli bilgiler verildikten sonra, mönü ve servis bilgisi ayrıntılı olarak aktarılacaktır.
İlerleyen bölümlerde servis elemanlarının ihtiyaç duyabilecekleri temel mutfak bilgileri verilecek, içecekler ve servisleriyle ilgili açıklamalar yapılacaktır. Kitabın son bölümü, konuklarla ilişkiler ve şikâyetlerle ilgilenmeye ayrılmış, bir rekabet aracı olarak konuk ilişkilerinin üzerinde durulmuştur.
Kitabın Konu Başlıkları
.
Yiyecek ve içecek Bölümü, Organizasyon Yapısı
.
Servis Departmanında Kullanılan Malzemeler ve Bakımları
.
Yiyecek ve İçecek İşletmelerinde Hijyen, Sanitasyon ve Güvenlik
.
Mönü, Servis
.
İçecek Bilgisi ve Servisleri
.
Konuk İle İlişkiler ve Şikâyetler ile İlgilenme