Mahalli İdareler GYS ve Unvan Değişikliği Konu Anlatımlı Çalışma Kitabı Prof. Dr. Ahmet Nohutçu, Ahmet Gazi Kaya  - Kitap

Mahalli İdareler GYS ve Unvan Değişikliği Konu Anlatımlı Çalışma Kitabı

1. Baskı, 
Mart 2022
Kitabın Detayları
Dili:
Türkçe
Ebat:
16x24
Sayfa:
790
Barkod:
9786257483957
Kapak Türü:
Karton Kapaklı
Baskısı tükenmiştir.
Kitabın Açıklaması
21 Ağustos 2022 tarihinde yapılacak sınava girecek sizlerin görevde yükselme ve unvan değişikliği sınavı kapsamında sorumlu olduğunuz tüm derslerin, sınavda soru gelme ihtimali olan tüm konuların ve noktaların önemli detayları da içerecek şekilde sistemli bir özeti mahiyetinde hazırlanmıştır.
Kitabımız hazırlanırken hem son dönemdeki tüm güncel mevzuat değişiklik ve yeniliklerini içermesine hem de geçmiş yıllarda yapılan sınavların soru mantığı, tarzı ve içeriğine büyük bir hassasiyet ve titizlikle dikkat edilmiştir.
Kitabımızda sizlerin ders çalışırken konuları anlayıp hazmetmenizi kolaylaştırıcı şemalar, tablolar konmuş, ayrıca sınavda kritik hususları kolayca hatırlayabilmeniz için bir takım tüyolar, formüller ve dikkat çekici hatırlatmalara yer verilmiştir.
Konu anlatımları, sınavda sorumlu olunan derslerin öz ve özet anlatımı olmakla beraber, sınavda sorulma ihtimali olan hiçbir husus ve nokta da asla ihmal edilmemiştir. Kitabı hazırlarken önceliğimiz, kitaptan çalışacak adayların başkaca bir kaynağa ihtiyaç duymaması ve sınavda istediği başarıyı elde edebilmesidir. Bu anlamda konular ÖZ, ancak EKSİKSİZ tutulmuştur.
Kitabımızı çalıştıktan sonra 1738 adet tamamı çözümlü sorudan oluşan Mahalli İdareler Görevde Yükselme Ve Unvan Değişikliği Soru Bankası (Şubat, 2022, 2. Baskı) kitabımızda yer alan test sorularının çözülmesi, konuların güzelce hazmedilmesini sağlayacaktır.