Futbol Menajeri Eğitimi Futbol Menajeri Nasıl Olunur? Rehber Kitap Dr. Erkut Söğüt  - Kitap
Futbol Menajeri Eğitimi

Futbol Menajeri Nasıl Olunur?

Rehber Kitap

2. Baskı, 
Mayıs 2020
Kitabın Detayları
Dili:
Türkçe
Ebat:
13x19
Sayfa:
184
Barkod:
9786257088299
Kapak Türü:
Karton Kapaklı
Baskısı tükenmiştir.
Kitabın Açıklaması
Genellikle futbol menajeri olmanın zor olduğunun düşünülmesine rağmen mena¬jer olma süreci, önemli ve gerekli adımlar atıldığında göründüğünden basittir. Kitapta ayrıntıları ile açıklandığı üzere, FIFA menajer olma şartlarını oldukça hafiflet¬miş ve düzenleme yetkisini Federasyonlara bırakmıştır. Menajer olmak eski düzenle¬melere göre daha kolay gözükse de, bu alanda başarılı olmak hiç olmadığı kadar zordur. Çok çalışmak ise başarının anahtarıdır, ancak bunun yanında dikkat edilmesi gereken birçok alan bulunmaktadır, zira futbol artık sadece bir oyun değildir. Bu kitap, başarıya giden yolda nelere ihtiyacınız olduğuna dair çok önemli ipuçları vermektedir.
Kitapta Pere Guardiola, İlhan Gündoğan ve Harun Aslan gibi alanında çok başarılı menajerlerin tavsiyeleri ile bölüm sonlarında alanında uzman kişilerin görüşlerine ve deneyimlerine yer verilmektedir. Bu doğrultuda, futbol ile doğrudan bağlantılı olan diğer endüstrilerle, örneğin hukuk ve medya gibi alanlarla ilgili olarak uzman görüşlerine başvurulmuş.
Futbol Menajeri Nasıl Olunur: Rehber niteliğindeki kitap, futbol hayatına dair eşsiz örnekler sunarak menajer olmak isteyen kişilere yardımcı olmaya çalışmaktadır.
(Tanıtım Bülteninden)
Kitapla İlgili Kategoriler