Özel Eğitim Dr. Öğr. Üyesi Sertan Talas  - Kitap
1. Baskı, 
Ekim 2020
Kitabın Detayları
Dili:
Türkçe
Ebat:
16x24
Sayfa:
472
Barkod:
9786254066382
Kapak Türü:
Karton Kapaklı
Fiyatı:
212,00
Temin süresi 2-3 gündür.
Kitabın Açıklaması
"Özel Eğitim" adlı kitabımız; özel gereksinimlerinden dolayı akranlarından anlamlı şekilde farklılaşan bireylerin eğitimlerinden hem özel eğitim okullarında hem de kaynaştırma ortamlarında sorumlu olacak olan öğretmen adaylarımıza, bu ortamlarda hâlen eğitim veren özel öğretmenlerimize ve alanda çalışan akademisyenlerimize bir rehber niteliğindedir.
Kitabı diğer benzerlerinden ayıran en önemli özelliklerinden birisi, olağanüstü hâllerde özel gereksinimli bireylere sunulacak hizmetlere ilişkin katkı sunacak olmasıdır. Ayrıca bir diğer fark yaratan özelliği ise sadece öğretmenlere değil özel gereksinimli bireylere hizmet vermekte olan tüm paydaşlar için evrensel tasarım konusunda bir bölüme yer vermesidir.
Son olarak kitabın bölüm sonlarında öğretmen ve öğretmen adaylarına yönelik verilen öneriler ile öğretmenlerin okul ve sınıf ortamlarında karşılaştıkları gerçek sorunlara yönelik pratik ve uygulanabilir çözüm yolları sunmak amaçlanmış. Bu yönüyle de kitap benzerlerinden farklılaşmaktadır.
(Tanıtım Bülteninden)
Kitapla İlgili Kategoriler