Borsaya Kote Anonim Ortaklıklarda Elektronik Genel Kurul Melis Turgut  - Kitap

Borsaya Kote Anonim Ortaklıklarda Elektronik Genel Kurul

1. Baskı, 
Temmuz 2015
Kitabın Detayları
Dili:
Türkçe
Ebat:
16x23
Sayfa:
188
Barkod:
9786051522531
Kapak Türü:
Karton Kapaklı
Fiyatı:
90,00
Temin süresi 2-3 gündür.
Kitabın Açıklaması
"Borsaya Kote Anonim Ortaklıklarda Elektronik Genel Kurul" isimli bu kitapta, EGKS'nin uygulanışı her bir aşamaya ilişkin olarak ayrıntılı şekilde ortaya konulmuştur.
Kitabın birinci bölümünde EGKS'nin dünyadaki ve ülkemizdeki uygulamaları ile tanımı, hukuki çerçevesi, ikinci bölümde özellikleri, üçüncü bölümde elektronik genel kurula katılım ve dördüncü bölümde ise elektronik genel kurul toplantısı öncesi-sırası-sonrasındaki işlemler hakkında en güncel mevzuat değişiklikleri ve birtakım görseller ile birlikte bilgi verilmektedir.
Kitap, özellikle borsaya kote anonim ortaklıklar ve bu tür ortaklıklarda pay veya hak sahibi olanlar bakımından son derece faydalı olması sebebiyle önem arz etmektedir.
Diğer ortaklıklar için ise bu kitap sayesinde incelenip bilgi sahibi olunduğunda EGKS ile elektronik genel kurul uygulamasının; hayatlarını ne denli kolaylaştıracak pratiklikte olduğu, işlem ve zaman maliyetinin günümüz iş hayatındaki değerini gözönünde bulundurduğumuzdaki verimliliği bakımından cezbediciliği yadsınamayacak ölçüdedir.
Kitabın Konu Başlıkları
.
Elektronik Genel Kurul
.
Elektronik Genel Kurul Sisteminin İşlevleri
.
Elektronik Genel Kurul Katılımcıları
.
EGKS'nin İşleyişi