KPSS Türkçe Çözümlü Soru Bankası Sözel Yetenek – Sözel Mantık Turgut Meşe  - Kitap

KPSS Türkçe Çözümlü Soru Bankası

Sözel Yetenek – Sözel Mantık

Turgut Meşe (Editör)

1. Baskı, 
Ocak 2015
Kitabın Detayları
Dili:
Türkçe
Ebat:
15x22
Sayfa:
368
Barkod:
9786055001414
Kapak Türü:
Karton Kapaklı
Baskısı tükenmiştir.
Kitabın Açıklaması
Türkçenin kurallarını ve inceliklerini kullanabilme yeteneği birçok sınavda olduğu gibi KPSS'de de belirleyici bir rol oynamaktadır. Adaylarımızın bu alanda başarılı olabilmeleri, sözel ifade yollarını ve dilimizin gramer ilkelerini iyice kavramış olmalarına bağlıdır. Kuşkusuz dil ile ilgili beceri ve deneyimlerin en önemli koşulu düzenli olarak kitap okumaktır. Ancak sınava hazırlık sürecinde zaman çok önemli ve kısıtlı olduğu için birçok aday kitap okumaya zaman ayıramamaktadır. Şu halde, kısa zamanda bilgiyi alma ve işleme şansını sunacak Türkçe kaynaklarının önemi artmaktadır.
Türkçe hazırlık sürecinde en etkili çalışmaların çözümlü soru çözmek olduğu kanaatindeyiz. Yayınevimiz siz değerli adaylara bu çalışmalarınızı hızlandıracak ve sizi hedeflerinize daha emin adımlarla yaklaştıracak önemli bir eser sunmaktadır. Çözümlü Türkçe kitabı içerik bakımından KPSS formuna en yakın kaynaklardan biridir. Kitapta, konu sıralamasına göre önce çözümlü, ardından cevaplı sorular yer almaktadır. Son bölümde ise çıkmış KPSS sorularını çözümleriyle birlikte bulabilirsiniz.
Türkçe ve sözel yeteneğinizi en kısa sürede, en etkili biçimde geliştirebileceğiniz bu eserin başarınızda çok önemli bir pay sahibi olacağına hiç şüphe yok. Tüm adaylara başarı ve esenlikler dileriz.