Pandemi (Covid–19) Sürecinde İş ve Sosyal Güvenlik Mevzuatı ve Uygulama Örnekleri Dr. Bülent Öz  - Kitap
Pandemi (Covid–19) Sürecinde

İş ve Sosyal Güvenlik Mevzuatı ve Uygulama Örnekleri

1. Baskı, 
Haziran 2020
Kitabın Detayları
Dili:
Türkçe
Ebat:
16x24
Sayfa:
136
Barkod:
9786257090414
Kapak Türü:
Karton Kapaklı
Fiyatı:
95,00
Temin süresi 2-3 gündür.
Kitabın Açıklaması
Tüm dünyayı etkisi altına alan ve Dünya Sağlık Örgütü tarafından da "küresel salgın-pandemi" olarak nitelenen Covid-19/Korona Virüsü ülkemizde de görülmüş, bulaşıcılığı asgaride tutabilmek bakımından pek çok önlem alınmış, bu bağlamda kamu kurumları ve bakanlıklar tarafından mecbur kalınmadıkça kalabalık yerlere girilmemesi, topluluklardan uzak durulması, evde kalma çağrısı yapılmış ve bazı kişiler açısından dışarıya çıkma konusunda kısıtlamalar getirilmiş olup, virüsün ülke genelinde yayılmasını ve şirket çalışanlarımızın salgına maruz kalmasını engellemek amacıyla alınan önlemlere geçen zor bir dönemdeyiz.
İşletmelerimiz ve örgütsel yapılarımız uzakta çalışma, home ofis veya dijital iş planları ile iş proseslerini devam etmektedir. Dijital iş akışlarını yoğun olduğu bu dönemde insan kaynakları yönetimin stratejik yönetsel bakış açısı gerek işletme gerekse de çalışanlar nezdinde son derece önem arzetmektedir. Bu kitap pandemi sürecinde iş ve sosyal güvenlik hukuku mevzuatı yaklaşımları ile iş hayatımıza yön verecektir.
(Önsözden)
Kitabın Konu Başlıkları
.
Bazı Kanunlarda Değişiklik Yapılmasına Dair Kanun
.
Yeni Koronavirüs (Covıd–19) Salgınının Ekonomik Ve Sosyal Hayata Etkilerinin Azaltılması Hakkında Kanun İle Bazı KanunlardaDeğişiklik Yapılmasına Dair Kanun
.
Yükseköğretim Kanunu İle Bazı Kanunlarda Değişiklik Yapılmasına Dair Kanun
.
Genelgeler
.
Sirküler