Uygulamalarla 3 Boyutlu Yazıcı Yapımı ve Kullanımı Yavuz Kerem Demirbaş, Bora Arlı  - Kitap
Uygulamalarla

3 Boyutlu Yazıcı Yapımı ve Kullanımı

1. Baskı, 
Şubat 2015
Kitabın Detayları
Dili:
Türkçe
Ebat:
16x24
Sayfa:
272
Barkod:
9786059129022
Kapak Türü:
Karton Kapaklı
Yayınevi:
Baskısı tükenmiştir.
Kitabın Açıklaması
Bu kitapta 3 boyutlu yazıcı dünyasına sadece izleyerek ve okuyarak değil, yaparak, uygulayarak ve sonunda da kendi 3 boyutlu yazıcınızı üreterek giriş yapmanız için gerekli bilgileri bulacaksınız. Ayrıca FDM tipi 3 boyutlu yazıcılara dair teknik bilgiler, yazılımlar, yazıcıda kullanılan elektronik ve mekanik malzemeler hakkında bilgiler de bulunmaktadır. 3 boyutlu yazıcı sahipleri, baskıda sorun yaşamamalarını sağlayacak baskı tekniklerini, daha kaliteli nesneler üretmenin yollarını bulacaklar.
Düzgün baskı alabilmek için aynı zamanda 3 boyutlu yazdırmada kullanılan materyallerin özelliklerini tanımak, basıldığında nasıl sonuçlar vereceği, neyin nasıl basılması gerektiğini de bilmek gerekiyor. Kitabın baskı alma, yazıcı ayarları, kalibrasyon ile ilişkili bölümleri, iyi bir baskı almanız için gerekli olan tüm konuları ele alıyor.
Bu kitapta anlatılan Delta ve Kartezyen yazıcılarına ait tüm parçalar detaylı bir şekilde yer almaktadır. Bu parçaların tamamı elektronik marketlerde ve internet sitelerinde kolayca bulabileceğiniz parçalardır. Kitabın sonunda 3 boyutlu yazıcı satan ve parçalarını üreten firmaların indeksini bulabilirsiniz.