Kod Adı Para Çağatay Öztürk  - Kitap

Kod Adı Para

1. Baskı, 
Ekim 2011
Kitabın Detayları
Dili:
Türkçe
Ebat:
14x20
Sayfa:
176
Barkod:
9789753225533
Kapak Türü:
Karton Kapaklı
Baskısı tükenmiştir.
Kitabın Açıklaması
"Paranın en kötü tarafı insanlar arası eşitliği ortadan kaldırmasıdır." Para, günümüz toplumunda yaşamımızı sürdürmek için bir gereklilik... Hatta niceleri, para kazanmak için bir ömür boyunca sağlıklarını harcarlar; sonrasında da, kaybettikleri sağlıklarına kavuşmak için, kazandıkları paraları...
Peki, para gerçekten bu kadar önemli mi' Para olmadan yaşamımızı sürdürmemiz mümkün değil midir' Hepsinden de önemlisi; para mutluluk getirir mi' Psikoterapist Çağatay Öztürk, "Kod Adı" serisinin bu üçüncü kitabında, paranın nasıl olup da hayatımızın merkezine oturduğunu irdeliyor ve esas önemli olanın, "para" mı yoksa "zenginlik" mi olduğu konusunda toplumsal ve bireysel farkındalık yaratmayı amaçlıyor.
Öztürk, hem kendi yaşamından anekdotları hem de bu konuda kendisine başvuran danışanlarının hikâyelerini paylaşarak her okuyucunun kendini kitapla özdeşleştirmesine olanak sağlıyor. Son olarak da doğru kodlamaları takip ettiğimiz sürece hem ihtiyaç duyduğumuz maddi varlığa ulaşabileceğimizin hem de maddi zenginliğe erişebileceğimizin altını çiziyor.