Dünya Seyahat, Konaklama ve Organizasyon Terimleri Sözlüğü İngilizce – Türkçe Tolga Kunt  - Kitap

Dünya Seyahat, Konaklama ve Organizasyon Terimleri Sözlüğü

İngilizce – Türkçe

1. Baskı, 
Şubat 2004
Kitabın Detayları
Dili:
Türkçe
Ebat:
17x25
Sayfa:
550
Barkod:
9789758289813
Kapak Türü:
Ciltli
Fiyatı:
172,50
Temin süresi 2-3 gündür.
Kitabın Açıklaması
Dünyadaki Seyahat, Konaklama ve Organizasyon işletmeleri taranarak hazırlanmış olan bu sözlük; ulusların, uluslararası Seyahat, Hava yolu. Deniz yolu. Demir yolu işletmeleri. Konaklama ve Organizasyon terimlerinin kolaylıkla kullanımını, uluslararası seyahat işletmelerinde kullanılan günlük terimler ve konaklama işletmelerinde ve departmanlarında ve organizasyon işletmelerinde kullanılan tüm terimler ve kullanımını ayrıntılı açıklamaları İngilizce'den Türkçe'ye çevrilmiş bir şekilde anlatan ve 11.000 terimi içeren bir çalışma.
Seyahat Acentelerinde, konaklama işletmelerinde ve belli başlı organizasyon şirketleri kurulumunda ve işletmesinde çok yararlı olacak ayrıntılı bir çalışmadır.
Konaklama işletmesi yöneticileri. Hava yolu, Deniz yolu. Demir yolu işletmecileri. Seyahat Acenteleri işletmecileri ve çalışanları. Organizasyon şirketleri yöneticilerinin ve personellerinin rahatlıkla kullanabileceği kapsamlı ve eğitici bir çalışmadır. Bu kaynak Seyahat, Konaklama ve Organizasyon kültürümüzdeki ilk çalışmasıdır.
(Önsözden)
Kitapla İlgili Kategoriler