35 Yaşına Kadar Olacağınız 10 Kadın Alison James  - Kitap

35 Yaşına Kadar Olacağınız 10 Kadın

1. Baskı, 
Aralık 2010
Kitabın Detayları
Dili:
Türkçe
Ebat:
14x21
Sayfa:
304
Barkod:
9789755096612
Kapak Türü:
Karton Kapaklı
Fiyatı:
0
Temin süresi 2-3 gündür.
Kitabın Açıklaması
35 Yaşına Kadar Olacağınız 10 Kadın kitabında bir kadının geçtiği farklı evreleri (Yeni Mezun, Züğürt Sultan, İşçi Arı, Parti Güzeli, Formda Fıstık, Bukalemun, Kriz Kız, Bayan Özgürlük, Hanımkız – yarı kız / yarı kadın ve Gerçek Ben) okuyacak; üstlendiğiniz ve/veya üstleneceğiniz roller üzerine bir kez daha düşüneceksiniz: Kimi zaman eğlenerek, kimi zaman hüzünle, kimi zaman ben de mi…diye düşünerek.
Biraz mizah duygusu ve biraz da geniş bir bakış açısıyla, yaşamınızın her bir evresinden önemli dersler alabilirsiniz.
Kitabı okudukça, yapmış olduğunuz veya yapacağınız hiçbir şeyin boşuna olmadığının farkına varacaksınız; yaşadığınız her deneyimin bir sebebi olduğunu ve sizin bugün olduğunuz insan haline gelmenize katkıda bulunduğunu göreceksiniz. Bu yüzden, geçmiş olduğunuz her bir evreyi gülümseyerek anımsayın. Çok geçmeden, hiçbir pişmanlığı olmayan, muhteşem, gerçek “siz” olacaksınız.
Alison James, günümüz genç kadınının karşılaştığı sorunlara yönelik pek çok esere imza atmış, eserleri Maxim ve Women’s Own gibi yüksek tirajlı dergilerde yer almıştır. Çok sayıda televizyon programında boy gösteren yazarın, ABD, Avrupa ve Avustralya’da yayın yapan 150’den fazla radyo istasyonunda röportajları yayınlanmıştır. James, yaşamını New York’ta sürdürmektedir.
Kitapla İlgili Kategoriler