Lotus Notes ve Domino Yönetici Kılavuzu Hakan Kilyusufoğlu  - Kitap

Lotus Notes ve Domino Yönetici Kılavuzu

1. Baskı, 
Ocak 2009
Kitabın Detayları
Dili:
Türkçe
Ebat:
18x23
Sayfa:
278
Barkod:
9789756675489
Kapak Türü:
Karton Kapaklı
Yayınevi:
Baskısı tükenmiştir.
Kitabın Açıklaması
IBM'in en iyi Lotus uzmanlarından biri olan Mark Elliott tarafından yazılan bu kitapta, yüzlerce istemci ortamında çalışan IBM profesyonellerinin ilk elden yaşadıkları deneyimlerden faydalanılmıştır. Elliott, yaygın sorunlara ait kanıtlanmış çözümlerden oluşan gerçek bir "ansiklopedi" hazırlamış ve altyapı desteğiyle ilgili süreçleri basitleştirmiştir. Yazar, sistematik olarak tüm yeni Lotus Notes ve Domino ortamları için destek çözümlerini hedeflemiştir.
Lotus Notes ve Domino Yönetici Kılavuzu adlı bu kitap, şu üç temel alandaki belirli çözümlere hızlı erişim sağlayacak şekilde düzenlenmiştir: İstemci kurulumu, teknik destek ve istemci yazılımı yönetimi.
Kitap, dağıtımların planlanması, yükseltmelerin yönetilmesi, e–posta ve takvimlerle ilgili sorunların giderilmesi, ayarların kurumsal ilkeler temel alınarak yapılandırılması ve tüm destek hizmeti verme sürecinin optimize edilmesi konularındaki en iyi uygulamaları bir araya getirmektedir. Elliott kitapta, mesajlaşmadan plug–in desteğine kadar çeşitli alanlarda Lotus Notes ve Lotus Domino'daki en son gelişmelerin yönetimsel ve destek uygulamalarını da açıklığa kavuşturmaktadır.
IBM Lotus teknolojilerinin yönetilmesi, idaresi ya da desteklenmesindeki rolünüz ne olursa olsun, bu kitap daha hızlı, verimli ve etkin olabilmenize yardımcı olacak ve müşteri memnuniyetini arttırmanızı ve aynı zamanda destek maliyetlerini azaltmanızı sağlayacaktır.