Kategoriler
Eser Adı Yazar Yayınevi Açıklama İçindekiler Barkod
Arama  
Ana Sayfa Sipariş Takip Üyelik Yardım İletişim
 
 


 
 Arama Sonuçları
 43 ürün | 21-40    Sıralama
 
R. Paul Singh, Dennis R. Heldman
Eylül 2015
70.00 TL
Sepete Ekle
   
Gıda Mühendisliği; fiziksel, kimyasal ve biyolojik bilimlerin, gıdaların işlenmesinde, yeni gıdaların geliştirilmesinde, depolanmasında, taşınmasında ve pazarlanmasında uygulama alanı bulmuş olan bir...
 
 
Mustafa Özen
Haziran 2015

Baskısı tükenmiştir.
   
Kitap üç bölümden oluşmaktadır. İlk bölümde incelenen kanunlar bakımından ortak konu olan sorumluluk incelenmiştir. Sorumluluk kapsamında; cezai, hukuki ve idari sorumluluk ele alınmıştır. Daha...
 
 
Bekir Sıtkı Cemeroğlu
Mayıs 2015
40.74 TL
Sepete Ekle
   
"Reaksiyon kinetiği - Gıdaların bozulma kinetiği" isimli bu kitabın konuyla yakın ilgisi olmayanların bile kolaylıkla anlayabileceği açık bir üslupla ve ayrıntılarla kaleme alınmış olması, gıda...
 
 
Canan Hecer, Beyza Ulusoy
Şubat 2015
37.00 TL
Sepete Ekle
   
Beslenme insanlık tarihi kadar eski bir bilinçtir. Bilgisi ve bilimi ise yüzyıllardır güncelliğini hiç kaybetmeyecek şekilde kendisini yenilemektedir. Beslenmenin insanlık için bu kadar önemli bir...
 
 
Mustafa Tayar, Velaaddin Kılıç
Ocak 2014
50.00 TL
Sepete Ekle
   
İnsanlığın dünyada varoluşundan beri; giyinme, barınma ve beslenme gibi üç temel ihtiyaç ön plana çıkmıştır. Bunların içerisinde en önemli yeri beslenme almaktadır. Beslenme sağlıklı yaşamın temel...
 
 
Osman Erkmen
Ekim 2013

Baskısı tükenmiştir.
   
Gıda Mikrobiyolojisi; gıda mühendislerine, çevre mühendislerine, gıda teknologlarına, ziraat mühendislerine, biyologlara, mikrobiyologlara, veterinerlere, hijyenistlere, bu alanlarda eğitim alan veya...
 
 
Bekir Sıtkı Cemeroğlu
Ocak 2013
27.78 TL
Sepete Ekle
   
"Gıda mühendisliğinde temel işlemler" terimi, çeşitli gıda materyallerine farklı amaçlarla ve değişik şekillerde uygunanan bazı ortak ve genel işlemleri tanımlamak amacıyla kullanılmıştır. "Gıda...
 
 
Bahattin Çetin
Nisan 2012
27.00 TL
Sepete Ekle
   
Günümüz çağdaş eğitim düşüncesinde, mühendislik eğitimi içerisinde, eğitimin gereği olan teknik bilgi ve konuların öğrenilmesinin yanı sıra eğitim dalı ile ilgili ekonomik ve işletmecilik...
 
 
Taner Baysal, Filiz İçerir
Ocak 2012

Baskısı tükenmiştir.
   
Gıda teknolojisini geliştirme konusunda çaba gösteren araştırmacılar alışılagelmiş gıda işleme yöntemlerinin söz konusu olumsuz etkilerini ortadan kaldırmak üzere “minimum işleme” stratejilerini...
 
 
İsmet Şahin, Fikri Başoğlu
Aralık 2011
35.00 TL
Sepete Ekle
   
– Gıdalarda Bulunan Mikroorganizmalar ve Bulaşma Kaynakları: Bakteriler, Gıda Mikrobiyolojisinde Önemli Mantarlar, Mikroorganizmaların Gıdalara Bulaşma Kaynakları ve Bunların Gelişmesini Etkileyen...
 
 
Selma Güven
Ekim 2011

Baskısı tükenmiştir.
   
Alkollü içkiler, Gıda Bilimi ve Teknolojisi ana bilim dalının önemli bir bölümünü oluşturur. Üretimlerinde tarımsal kökenli ham maddeler kullanılır. Farklı yöntemlerin uygulanmasıyla çok çeşitli...
 
 
Canan Dokuzlu Hecer
Şubat 2010

Baskısı tükenmiştir.
   
 
 
Şerife Ünüvar
Şubat 2008
16.67 TL
Sepete Ekle
   
Ekmek ve Ekmek çeşitleri üretim teknolojisi ya da fırıncı meslek eğitimi ekmeğin tanımı, çeşitleri, önemi, ekmek kültürü, yapımında kullanılan ekipmanlar ve özellikleri, araç–gereç ve ekipmanlar ve...
 
 
Şerife Ünüvar
Eylül 2007
20.00 TL
Sepete Ekle
   
Yurdumuzda bilinçli beslenme kuralları bilgisinin yeterli ve istenilen seviyede olmadığını araştırma sonuçları göstermektedir. Kitap, bilinçli beslenmenin temelinin okulda verilmesi gerektiği göz...
 
 
Klaus Pichharidt
Ekim 2006

Baskısı tükenmiştir.
   
"Gıda Mikrobiyolojisi" kitabının 4. Basımı yayınlanmaktadır. Bu durum gıda mikrobiyolojisi alanında önemli bir talebin varlığının ve kitabın geniş bir okuyucu kitlesinde iyi kabul gördüğünün...
 
 
Gaby Hauber, Michael Schwenk
Mayıs 2006

Baskısı tükenmiştir.
   
'Beslenme Atlası' bu alanın tüm konularına ilişkin kapsamlı bir özet sunuyor. Atlasta, güncel konular, örneğin radyoaktif ışın veya gen teknolojisi yoluyla değişime uğramış gıdalar,...
 
 
Ayhan Dağ
Mart 2006

Baskısı tükenmiştir.
   
Beslenme, büyüme ve gelişme, yaşamın sürdürülmesi, sağlığın korunması ve geliştirilmesi için besinlerin tüketilmesidir. Yaşamın sağlıklı bir şekilde sürdürülebilmesi için, gıda güvencesi ve...
 
 
Fahrettin Göğüş, Sibel Fadıloğlu
Ocak 2006

Baskısı tükenmiştir.
   
Bu kitap, kimyanın gıda ile nasıl bir ilişki içerisinde olduğunu anlamak istyen öğrencilere yardımcı olmak amacıyla hazırlanmıştır. Giriş kısmıyla başlayan kitaptaki bölümler öğrencilerin konuyu...
 
 
Fethi Özçelik
Aralık 2004
12.00 TL
İndirimli: 5.50 TL (%54)
Sepete Ekle
   
Tarihimizde sığır sürüleri yetiştiren, onlarla göç eden beyliğe, aşiret ve boya rastlamak pek mümkün değildir. Ama bütün beyliklerde, aşiretlerde koyun, keçi ve at sürüleri olmazsa olmaz...
 
 
İlbilge Saldamlı, Engin Saldamlı
Ocak 2004
23.15 TL
Sepete Ekle
   
 
 
 43 ürün | 21-40 
 1 2 3  
 
 
Kitap
Bülten
Kitap
Kitap
İndirimli Kitaplar
 
 
Ana Sayfa | Hakkımızda | Bülten | Gizlilik ve Çerez Sözleşmesi | Üye Sayfası | Yardım | İletişim

Seçkin Yayıncılık San. Tic. A.Ş.
Copyright © 1996 - 2019