Kategoriler
Eser Adı Yazar Yayınevi Açıklama İçindekiler Barkod
Arama  
Ana Sayfa Sipariş Takip Üyelik Yardım İletişim
 
 


 
 Arama Sonuçları
 5 ürün | 1-20    Sıralama
 
Muhammet Ali Tunç
Mayıs 2020
18.00 TL
Sepete Ekle
   
Son zamanlarda insanların organik besin maddeleri tüketmeye yönelmeleri, besin maddelerinin organik olarak üretilmesi talebini doğurmuştur. Bu doğrultuda hayvansal gıda ürünlerinin de organik üretimi...
 
 
Hatice Şanlıdere Aloğlu, Zübeyde Öner
Mayıs 2018

Baskısı tükenmiştir.
   
Kitap içeriğinde çiğ sütte bulunan mikroorganizmalardan başlanarak çiğ sütte, içme sütünde, yoğurtta, ayranda, peynirde, krema, kaymak ve tereyağında, dondurmada, koyulaştırılmış ve kurutulmuş süt...
 
 
Metin Atamer
Aralık 2017

Baskısı tükenmiştir.
   
Tereyağı teknolojisi kitabının 1. Bölümünde; Süt Yağının Biyokimyasal ve Fizikokimyasal Özellikleri, Süt Yağının Erimesi, Kristalizasyonu ve Polimorfizm, Süt Yağ Globül Membranı, Süt Yağının...
 
 
Osman Erkmen
Ekim 2015
42.00 TL
Sepete Ekle
   
Bu kitap, özel ve resmî laboratuvarlarda çalışan gıda ve ziraat mühendisleri, biyolog ve veterinerler ile gıda mühendisliği, ziraat, biyoloji, gıda teknolojisi, mikrobiyoloji ve veterinerlik...
 
 
Fethi Özçelik
Aralık 2004

Baskısı tükenmiştir.
   
Tarihimizde sığır sürüleri yetiştiren, onlarla göç eden beyliğe, aşiret ve boya rastlamak pek mümkün değildir. Ama bütün beyliklerde, aşiretlerde koyun, keçi ve at sürüleri olmazsa olmaz...
 
 
 5 ürün | 1-20 
 1  
 
 
Kitap
Bülten
Kitap
Kitap
İndirimli Kitaplar
 
 
Ana Sayfa | Uluslararası Yayınevi Belgesi | Hakkımızda | Bülten | Gizlilik ve Çerez Sözleşmesi | Üye Sayfası | Yardım | İletişim

Seçkin Yayıncılık San. Tic. A.Ş.
Copyright © 1996 - 2020