Kategoriler
Eser Adı Yazar Yayınevi Açıklama İçindekiler Barkod
Arama  
Ana Sayfa Sipariş Takip Üyelik Yardım İletişim
 
 


 
 Arama Sonuçları
 321 ürün | 1-20    Sıralama
 
İlyas Ertuğrul İnan
Nisan 2019
25.00 TL
Sepete Ekle
   
Pazarlama taktiklerindeki ve Teknolojik alandaki gelişmelerle birlikte gıda sektöründe üretim maliyetini azaltma yarışı ürünlerin "HELAL "liğini tehlikeye sokmuştur: -İran'da Helal sertifika...
 
 
Selda Uca
Mart 2019
17.50 TL
Sepete Ekle
   
Şehir turizmi büyüyen bir turizm pazarıdır ve özellikle Avrupa şehirleri bu alanda oldukça tercih edilir duruma gelmiştir. Şehir turizmi önemli bir pazar payına ve tüketiciler arasında gelişen bir...
 
 
Mustafa Boz
Mart 2019
19.50 TL
Sepete Ekle
   
 
 
Nalan Işık
Şubat 2019
30.00 TL
Sepete Ekle
   
Çalışmada turizm sektörü, makroekonomik bakış açısıyla daha geniş ve farklı bir perspektiften değerlendirilmiş. Ekonomik büyüme, bölgesel gelişme, istihdam, yoksulluk ve gelir dağılımı, doğrudan...
 
 
Mehmet Sarıışık, Gülçin Özbay
Şubat 2019
35.00 TL
Sepete Ekle
   
Bu eser bir yemek kitabı veya yemek reçetesi konseptinde hazırlanmamış. Örnek olarak verilen reçeteler ilgili kentlerin özgün yemeklerinin içerikleri ve hazırlanışları hakkında okuyuculara bir fikir...
 
 
Aytekin Alpullu
Şubat 2019
23.00 TL
Sepete Ekle
   
Sporun seyahat ve turizm ile bağlantısı zamansal olarak 1960 yılından itibaren daha da genişlemiştir. Bilimsel olarak spor ve turizm araştırmaları 1970'li yıllara dayanmaktadır. Spor turizminin...
 
 
Ayşe Baysal, Türkan Kutluay Merdol
Şubat 2019
15.00 TL
Sepete Ekle
   
 
 
Necibe Şen
Ocak 2019
18.00 TL
Sepete Ekle
   
Bu kitabın birinci bölümünde; marka oluşumu sürecinde temel oluşturan marka, markalama, marka kimliği, marka imajı, marka denkliği ve marka değeri gibi kavramlara yer verilmiş. İkinci bölümde, kent...
 
 
Sibel Önçel, Osman Güldemir, Önder Yayla
Ocak 2019
19.00 TL
Sepete Ekle
   
Kitapta gastrononomi ve mutfak sanatları ile aşçılık eğitimi; yiyecek içecek işletmeleri; menü; standart tarif; yiyecek içecek maliyeti; pişirme yöntemleri; doğrama şekilleri, usuller ve özellikleri...
 
 
Abdullah Karaman, Alper Ateş, Kürşad Sayın
Aralık 2018
49.00 TL
Sepete Ekle
   
Kültürel miras turizmine olan talepteki artış turizmin yılın on iki ayına yayılması, turizm arz verilerinin daha efektif kullanılması ve sürekliliğin sağlanmasını da gündeme getirmektedir. Kültürel...
 
 
Ramazan Göral
Aralık 2018
30.00 TL
Sepete Ekle
   
Niş turizm ürünlerinin çok farklı istek ve ihtiyaçlara sahip az sayıda tüketiciye hitap ettikleri ve kitlesel turizm ürünlerine nazaran satış hacimlerinin düşük olduğu değerlendirilmektedir. Bununla...
 
 
Ali Apalı, Mesut Bozcu
Aralık 2018
26.00 TL
Sepete Ekle
   
 
 
Serdar Oktay, Nesrin Menemenci Bahçelerli
Ekim 2018
34.00 TL
Sepete Ekle
   
Gerçek bir konaklama operasyonu aslında evlerimizde annelerimiz tarafından yapılmaktadır. Annelerimiz gerçek bir konaklama işletmesinin profesyonel yöneticisi gibi ev halkının her gün düzenli olarak...
 
 
Serdar Oktay
Ekim 2018
32.00 TL
Sepete Ekle
   
Bir ülkenin Gastronomi kültürü; Toplumların yeme içme gelenekleri yaşadıkları bölgenin florası, faunası, iklimi ve ekonomik değerleri ile oluşur. Bu oluşum zaman içinde diğer toplumlarla yapılan...
 
 
Metin Kozak, Nazmi Kozak
Ekim 2018
40.00 TL
Sepete Ekle
   
Farklı zaman dilimlerine yayılarak tamamlanan portre yazıları, Anatolia: Turizm Araştırmaları Dergisi'nin her sayısında farklı sayılarda yayımlanmaya başladı. İlk portre 2013 yılında yayımlandı...
 
 
Salim Şengel
Ekim 2018
17.50 TL
Sepete Ekle
   
Konaklama işletmeleri kar amacıyla kurulur ve çok çeşitli faaliyetleri gerçekleştirmektedir. Bu faaliyetlerden bazıları işletme amacının gerçekleşmesine yönelik mali nitelikte işlemleri, bazıları ise...
 
 
Hüseyin Yıldırım
Ekim 2018
20.00 TL
Sepete Ekle
   
Türkiye'de turizmin ekonomiye büyük katkılar sağladığı açıktır. Ancak bu katkının istenilen düzeyde gerçekleştirilmesi için bu konuda, geniş bir kitlenin bilinçlendirilmesi ve eğitim yoluyla...
 
 
Mehmet Oğuzhan İlban, Gürcan Karadut
Eylül 2018
35.00 TL
Sepete Ekle
   
Kitap toplu yemek sektöründe faaliyet gösteren işletmelere yol gösterici olması ve bu sektörde yer alan ya da bu sektörde faaliyet gerçekleştirmek isteyen işletmelere kaynak olması sebebiyle...
 
 
Türkan Kutluay Merdol
Eylül 2018
27.00 TL
Sepete Ekle
   
Bu kitapta kurum beslenme servisleri menülerinde yer alan yemeklerin içlerine giren yiyecek maddeleri tür ve miktarları ile yapılışlarını içeren standart tarifeler, bunların kullanılması, yararları...
 
 
Aliye Akın
Ağustos 2018
15.00 TL
Sepete Ekle
   
Bu eserin yazılma nedenleri öncelikle Akdeniz çanağında bulunan ve turizm kapsamında birbirine rakip olan ülkelerin destinasyonları, uyguladığı turizm politikaları ve buradan hareketle ülkelere gelen...
 
 
 321 ürün | 1-20 
 1 2 3 ...  
 
 
Kitap
Bülten
Kitap
Kitap
İndirimli Kitaplar
 
 
Ana Sayfa | Hakkımızda | Bülten | Gizlilik ve Çerez Sözleşmesi | Üye Sayfası | Yardım | İletişim

Seçkin Yayıncılık San. Tic. A.Ş.
Copyright © 1996 - 2019