Kategoriler
Eser Adı Yazar Yayınevi Açıklama İçindekiler Barkod
Arama  
Ana Sayfa Sipariş Takip Üyelik Yardım İletişim
 
 


 
 Arama Sonuçları
 57 ürün | 1-20    Sıralama
 
Çiğdem Özkan
Mayıs 2019
30.00 TL
Sepete Ekle
   
 
 
Mehmet Sarıışık, Gülçin Özbay
Şubat 2019
35.00 TL
Sepete Ekle
   
Bu eser bir yemek kitabı veya yemek reçetesi konseptinde hazırlanmamış. Örnek olarak verilen reçeteler ilgili kentlerin özgün yemeklerinin içerikleri ve hazırlanışları hakkında okuyuculara bir fikir...
 
 
Ayşe Baysal, Türkan Kutluay Merdol
Şubat 2019
15.00 TL
Sepete Ekle
   
 
 
Türkan Kutluay Merdol
Eylül 2018
27.00 TL
Sepete Ekle
   
Bu kitapta kurum beslenme servisleri menülerinde yer alan yemeklerin içlerine giren yiyecek maddeleri tür ve miktarları ile yapılışlarını içeren standart tarifeler, bunların kullanılması, yararları...
 
 
Gönül Candaş
Ocak 2018
74.07 TL
Sepete Ekle
   
Türkiye'nin en çok satan yemek kitaplarından biri olan Gönül Candaş'ın Mutfağından içerdiği 400'ü aşkın denenmiş yemek tarifiyle, bugüne kadar büyükanneden toruna üç kuşağın sofrasında...
 
 
Hülya Kurgun
Ekim 2017
20.00 TL
Sepete Ekle
   
Kitap temel yaklaşım olarak 2017 yılı itibari ile gastronomi ekosisteminin gelecek 10 yıllarını etkileyecek trendlere genel bir bakışla açılışı yaptıktan sonra görece etkisinin çok daha fazla olacağı...
 
 
Erdir Zat
Eylül 2017
7.41 TL
Sepete Ekle
   
Bu çok "yeni" rehber kitap Erdir Zat'ın yayın yönetmenliğinde, 8 editör, 27 muhabir ve 9 fotoğrafçı tarafından hazırlandı. Yurdun dört bir yanındaki muhabbet köşesinin bir araya geldiği Türkiye...
 
 
Serkan Şengül, Oğuz Türkay
Eylül 2017
15.00 TL
Sepete Ekle
   
Yöresel mutfakların o yöreye ait insanlar ve topluluklar için önemine benzer bir önemi de o bölgeyi merak eden, öğrenmek isteyen, o bölgenin değerlerini ve dinamiklerini anlamak isteyenler nazarında...
 
 
Mehmet Sarıışık
Eylül 2017
22.00 TL
Sepete Ekle
   
Bu kitap gastronomi bilimine ilgi duyanlara, gastronomi alanında ve yiyecek-içecek sektöründe çalışanlara ve gastronomi alanında eğitim görenlere bir kaynak eser niteliğinde hazırlanmış. Gastronomi...
 
 
Düriye Bozok, Cevdet Avcıkurt
Eylül 2017

Baskısı tükenmiştir.
   
Tüm dünyada kültürel varlığın önemli bir unsurunu oluşturan yöreye özgü ve geleneksel yiyecek-içecekler son yıllarda hızla, gastronominin bilim olarak ifade edilmesine dek uzanan bir etkiye sebep...
 
 
Oktay Mete
Haziran 2017

Baskısı tükenmiştir.
   
Bir Türk atasözü "Can boğazdan gelir" der. Yaşamak için sağlıklı beslenmek gerektiğini anlatır. Ben de diyorum ki, baharatlar da yemeklerimizin mücevherleridir. Başta Hindistan, Uzakdoğu, Türkiye...
 
 
Özay Yıldız
Ocak 2017
16.50 TL
Sepete Ekle
   
Alkollü içecekleri yaklaşık on iki bin yıldır tüketiyoruz. Bu sürede, uygarlıkların gelişiminde ve çağdaş toplumsal yaşamın oluşumunda görmezden gelinemeyecek denli önemli bir paya sahip. Eğlence ve...
 
 
Derya Ufuk Altıntaş
Nisan 2016
38.00 TL
Sepete Ekle
   
Teorik bilgi içermeyen ve bilimsel yayın olmayan kitap yazarın son 10 yıldır ağırlıkla ilgilendiği besin alerjili hastalarının geri bildirimlerinden yararlanarak, beğenilen tariflerinden...
 
 
Hakan Yılmaz
Nisan 2016
15.00 TL
Sepete Ekle
   
Kitapta kültürel miras olarak gastronomi ve iletişim ilişkisi, yemeklerin görsel sunumunda iletişiminin rolü, geleneksel medya ve sosyal medya eksenli gastronomi, sosyal yaşamda toplumsal cinsiyet...
 
 
Cemal Türkan
Ocak 2015
55.56 TL
Sepete Ekle
   
Kitapta; malzemeden servise kadar geçen aşamaların birer birer gösterilmesi, her aşama ile ilgili teknik ve pratik bilgilerin açık, öz ve doğru olarak verilmesi yoluna gidilmiştir. Böylece işlem...
 
 
Barbara Nowak, Beverly Wichman, Elif Demir
Ocak 2015
36.11 TL
Sepete Ekle
   
Şarabın ne kadar karmaşık bir uzmanlık alanı olduğu hakkında az da olsa bir fikriniz vardır: Herkesin şarap şişelerindeki etiketi okuması veya iyi bir şarabı kokusundan hatta görüntüsünden anlaması...
 
 
Servet K. Güney
Aralık 2014
15.00 TL
Sepete Ekle
   
Bu kitapta, hemen her kitapta gördüğümüz alışılmış lezzetlerin dışında, bilmediğimiz ancak bizlerin damak tadına uyacak yeni lezzetleri de sizlere tanıtılmaktadır. Bu nedenle kitapta sadece bizim...
 
 
Yasemin Arık
Mayıs 2014

Baskısı tükenmiştir.
   
Trakyalı göçmen bir ailenin kızı olarak, 1964 yılında Erzurum da dünyaya geldi. Eşinin görevi nedeniyle 15 yıldır ailesiyle birlikte Batman da yaşıyor. Batman da kadınlar yararına düzenlenen pek çok...
 
 
Vedat Milor
Mart 2014

Baskısı tükenmiştir.
   
Vedat Milor, 30 yıl boyunca karış karış gezip tutkuyla âşık olduğu İtalya'yı enfes tatları, büyüleyici şarapları ve değerli anılarıyla harmanlıyor. Bu kılavuz kitap sayesinde Güney İtalya'da...
 
 
Ayşegül Avcı, Seda Erkoç, Elvin Otman
Şubat 2014

Baskısı tükenmiştir.
   
Tarihte yemek var; biliyoruz. Peki, yemekte tarih var mı? Günümüz tarihçiliğinde öne çıkan kültür tarihi çalışmaları ve yeni yaklaşımlar tarihi savaş meydanları, saraylar ve diplomatik görüşmeler...
 
 
 57 ürün | 1-20 
 1 2 3  
 
 
Kitap
Bülten
Kitap
Kitap
İndirimli Kitaplar
 
 
Ana Sayfa | Hakkımızda | Bülten | Gizlilik ve Çerez Sözleşmesi | Üye Sayfası | Yardım | İletişim

Seçkin Yayıncılık San. Tic. A.Ş.
Copyright © 1996 - 2019