Kategoriler
Eser Adı Yazar Yayınevi Açıklama İçindekiler Barkod
Arama  
Ana Sayfa Sipariş Takip Üyelik Yardım İletişim
 
 


 
 Arama Sonuçları
 61 ürün | 1-20    Sıralama
 
Ali Can Kahyaoğlu
Haziran 2020
120.00 TL
Sepete Ekle
   
Türk kültürü açısından Sakarya mutfağındaki zenginliğin temelini Orta Asya'dan, Balkanlardan, Kafkaslardan taşınan ve Anadolu topraklarında buluşan ürün çeşitliliği ile uzun bir tarihsel süreç...
 
 
Bryan Miller, Marie Rama
Mayıs 2020
36.00 TL
Sepete Ekle
   
Mutfakta su kaynatmanın dışında başka şeyler de yapmaya hazır mısınız? Yemek Pişirmenin Temelleri For Dummies kitabı ile yeteneklerinizi keşfedecek ve yemek yapma becerinizi...
 
 
Zeynep Kale
Mart 2020
56.00 TL
Sepete Ekle
   
Bu kitap, mutfakta geçen tam kırk yıllık bir emeğin ürünüdür. Babaanneyi izlemekle başlayan; kız meslek lisesi ve aşçılık yüksek okulu eğitimi ile devam eden; nihayetinde restoran işletmeciliği ve...
 
 
Türkan Kutluay Merdol
Ocak 2020
32.00 TL
Sepete Ekle
   
Bu kitapta kurum beslenme servisleri menülerinde yer alan yemeklerin içlerine giren yiyecek maddeleri tür ve miktarları ile yapılışlarını içeren standart tarifeler, bunların kullanılması, yararları...
 
 
Mehmet Güllü, Şeyda Karagöz
Aralık 2019

Temin edilememektedir.
   
Tarihin başlangıcından beri çok farklı coğrafyalarda ve genellikle hareket halinde yaşayan Türk toplumu, böylece zengin bir mutfak kültürünün de günümüze kadar ulaşmasını sağlamıştır. Gelenekselliğin...
 
 
Çiğdem Özkan
Mayıs 2019

Baskısı tükenmiştir.
   
 
 
Mehmet Sarıışık, Gülçin Özbay
Şubat 2019

Temin edilememektedir.
   
Bu eser bir yemek kitabı veya yemek reçetesi konseptinde hazırlanmamış. Örnek olarak verilen reçeteler ilgili kentlerin özgün yemeklerinin içerikleri ve hazırlanışları hakkında okuyuculara bir fikir...
 
 
Ayşe Baysal, Türkan Kutluay Merdol
Şubat 2019
17.00 TL
Sepete Ekle
   
 
 
Gönül Candaş
Ocak 2018
74.07 TL
Sepete Ekle
   
Türkiye'nin en çok satan yemek kitaplarından biri olan Gönül Candaş'ın Mutfağından içerdiği 400'ü aşkın denenmiş yemek tarifiyle, bugüne kadar büyükanneden toruna üç kuşağın sofrasında...
 
 
Hülya Kurgun
Ekim 2017

Temin edilememektedir.
   
Kitap temel yaklaşım olarak 2017 yılı itibari ile gastronomi ekosisteminin gelecek 10 yıllarını etkileyecek trendlere genel bir bakışla açılışı yaptıktan sonra görece etkisinin çok daha fazla olacağı...
 
 
Erdir Zat
Eylül 2017
30.00 TL
Sepete Ekle
   
Bu çok "yeni" rehber kitap Erdir Zat'ın yayın yönetmenliğinde, 8 editör, 27 muhabir ve 9 fotoğrafçı tarafından hazırlandı. Yurdun dört bir yanındaki muhabbet köşesinin bir araya geldiği Türkiye...
 
 
Serkan Şengül, Oğuz Türkay
Eylül 2017

Temin edilememektedir.
   
Yöresel mutfakların o yöreye ait insanlar ve topluluklar için önemine benzer bir önemi de o bölgeyi merak eden, öğrenmek isteyen, o bölgenin değerlerini ve dinamiklerini anlamak isteyenler nazarında...
 
 
Mehmet Sarıışık
Eylül 2017

Temin edilememektedir.
   
Bu kitap gastronomi bilimine ilgi duyanlara, gastronomi alanında ve yiyecek-içecek sektöründe çalışanlara ve gastronomi alanında eğitim görenlere bir kaynak eser niteliğinde hazırlanmış. Gastronomi...
 
 
Düriye Bozok, Cevdet Avcıkurt
Eylül 2017

Temin edilememektedir.
   
Tüm dünyada kültürel varlığın önemli bir unsurunu oluşturan yöreye özgü ve geleneksel yiyecek-içecekler son yıllarda hızla, gastronominin bilim olarak ifade edilmesine dek uzanan bir etkiye sebep...
 
 
Oktay Mete
Haziran 2017

Baskısı tükenmiştir.
   
Bir Türk atasözü "Can boğazdan gelir" der. Yaşamak için sağlıklı beslenmek gerektiğini anlatır. Ben de diyorum ki, baharatlar da yemeklerimizin mücevherleridir. Başta Hindistan, Uzakdoğu, Türkiye...
 
 
Özay Yıldız
Ocak 2017

Temin edilememektedir.
   
Alkollü içecekleri yaklaşık on iki bin yıldır tüketiyoruz. Bu sürede, uygarlıkların gelişiminde ve çağdaş toplumsal yaşamın oluşumunda görmezden gelinemeyecek denli önemli bir paya sahip. Eğlence ve...
 
 
Derya Ufuk Altıntaş
Nisan 2016
38.00 TL
Sepete Ekle
   
Teorik bilgi içermeyen ve bilimsel yayın olmayan kitap yazarın son 10 yıldır ağırlıkla ilgilendiği besin alerjili hastalarının geri bildirimlerinden yararlanarak, beğenilen tariflerinden...
 
 
Hakan Yılmaz
Nisan 2016

Temin edilememektedir.
   
Kitapta kültürel miras olarak gastronomi ve iletişim ilişkisi, yemeklerin görsel sunumunda iletişiminin rolü, geleneksel medya ve sosyal medya eksenli gastronomi, sosyal yaşamda toplumsal cinsiyet...
 
 
Cemal Türkan
Ocak 2015
55.56 TL
Sepete Ekle
   
Kitapta; malzemeden servise kadar geçen aşamaların birer birer gösterilmesi, her aşama ile ilgili teknik ve pratik bilgilerin açık, öz ve doğru olarak verilmesi yoluna gidilmiştir. Böylece işlem...
 
 
Barbara Nowak, Beverly Wichman, Elif Demir
Ocak 2015
36.50 TL
Sepete Ekle
   
Şarabın ne kadar karmaşık bir uzmanlık alanı olduğu hakkında az da olsa bir fikriniz vardır: Herkesin şarap şişelerindeki etiketi okuması veya iyi bir şarabı kokusundan hatta görüntüsünden anlaması...
 
 
 61 ürün | 1-20 
 1 2 3 ...  
 
 
Kitap
Bülten
Kitap
Kitap
İndirimli Kitaplar
 
 
Ana Sayfa | Uluslararası Yayınevi Belgesi | Hakkımızda | Bülten | Gizlilik ve Çerez Sözleşmesi | Üye Sayfası | Yardım | İletişim

Seçkin Yayıncılık San. Tic. A.Ş.
Copyright © 1996 - 2020