Kategoriler
Eser Adı Yazar Yayınevi Açıklama İçindekiler Barkod
Arama  
Ana Sayfa Sipariş Takip Üyelik Yardım İletişim
 
 


 
 Arama Sonuçları
 71 ürün | 1-20    Sıralama
 
Dilek Eren
Eylül 2019
19.00 TL
Sepete Ekle
   
Bu kitap, Düzce Üniversitesi Sosyal Bilimler Enstitüsü Turizm ve Otel İşletmeciliği Anabilim Dalında, 'Alternatif Bir Turizm Çeşidi Olarak Mutfak Turizminin Değerlendirilmesine İlişkin Sektör...
 
 
İlyas Ertuğrul İnan
Nisan 2019
28.00 TL
Sepete Ekle
   
Pazarlama taktiklerindeki ve Teknolojik alandaki gelişmelerle birlikte gıda sektöründe üretim maliyetini azaltma yarışı ürünlerin "HELAL "liğini tehlikeye sokmuştur: -İran'da Helal sertifika...
 
 
Mehmet Sarıışık, Gülçin Özbay
Şubat 2019
35.00 TL
Sepete Ekle
   
Bu eser bir yemek kitabı veya yemek reçetesi konseptinde hazırlanmamış. Örnek olarak verilen reçeteler ilgili kentlerin özgün yemeklerinin içerikleri ve hazırlanışları hakkında okuyuculara bir fikir...
 
 
Ayşe Baysal, Türkan Kutluay Merdol
Şubat 2019
15.00 TL
Sepete Ekle
   
 
 
Sibel Önçel, Osman Güldemir, Önder Yayla
Ocak 2019
19.00 TL
Sepete Ekle
   
Kitapta gastrononomi ve mutfak sanatları ile aşçılık eğitimi; yiyecek içecek işletmeleri; menü; standart tarif; yiyecek içecek maliyeti; pişirme yöntemleri; doğrama şekilleri, usuller ve özellikleri...
 
 
Serdar Oktay
Ekim 2018
32.00 TL
Sepete Ekle
   
Bir ülkenin Gastronomi kültürü; Toplumların yeme içme gelenekleri yaşadıkları bölgenin florası, faunası, iklimi ve ekonomik değerleri ile oluşur. Bu oluşum zaman içinde diğer toplumlarla yapılan...
 
 
Mehmet Oğuzhan İlban, Gürcan Karadut
Eylül 2018
35.00 TL
Sepete Ekle
   
Kitap toplu yemek sektöründe faaliyet gösteren işletmelere yol gösterici olması ve bu sektörde yer alan ya da bu sektörde faaliyet gerçekleştirmek isteyen işletmelere kaynak olması sebebiyle...
 
 
Türkan Kutluay Merdol
Eylül 2018
27.00 TL
Sepete Ekle
   
Bu kitapta kurum beslenme servisleri menülerinde yer alan yemeklerin içlerine giren yiyecek maddeleri tür ve miktarları ile yapılışlarını içeren standart tarifeler, bunların kullanılması, yararları...
 
 
Saime Küçükkömürler
Ağustos 2018

Baskısı tükenmiştir.
   
Bu kitap gastronomi ve mutfak sanatları, yiyecek içecek hizmetleri, gıda ve beslenme, aşçılık, besin teknolojisi, beslenme ve diyet vb. alanlarda yiyecek hazırlama uygulamalarına farklı bir bakış...
 
 
Kurtuluş Karamustafa
Haziran 2018
49.00 TL
Sepete Ekle
   
Günümüz yiyecek ve içecek sektöründeki tüketim eğilimlerine bakıldığında, "şık tasarım ve sunum", "sağlıklı ve iyi", "organik", "yüksek kaliteli", "çevreye duyarlı", "temiz," "doğal", "insan...
 
 
Aynur İlyasov
Haziran 2018
17.50 TL
Sepete Ekle
   
Turizm sektöründe gerçekleşen gıda israfının öncelikle tespit edilmesi, bireysel ve toplumsal bazda farkındalığın oluşturulması, hükümetler, ilgili sivil toplum kuruluşları ve üniversiteler nezdinde...
 
 
Atilla Akbaba, Neslihan Çetinkaya
Nisan 2018
30.00 TL
Sepete Ekle
   
Gastronomi ve Yiyecek Tarihi adıyla sizlere sunulan bu kitap dört ana bölümden ve 35 başlıktan oluşmaktadır. Gastronomi biliminde yer alan tüm konuların işlendiği bir kitap olduğu için mevcut bilgi...
 
 
Sıdıka Bulduk
Şubat 2018
16.50 TL
Sepete Ekle
   
Bütün gelişmiş ülkelerde olduğu gibi gıda konularında öngörülen temel ilke tüketicinin sağlıklı ve nitelikli gıdalarla beslenerek gerek hastalık etmeninden ve gerekse yeterli ve dengeli beslenme...
 
 
Mehmet Sarıışık
Kasım 2017
22.00 TL
Sepete Ekle
   
Bu kitap, akademik çevre kadar sektör çalışanları, işletme sahipleri ve yöneticilerine bir kaynak olabilecek nitelik ve içerikte dizayn edilmiş. Yiyecek içecek işletmelerindeki yapılan tüm çalışmalar...
 
 
Hüseyin Altınel
Eylül 2017
20.00 TL
Sepete Ekle
   
Bu çalışmanın birinci bölümünde, Yiyecek-İçecek Hizmetleri başlığı altında; alanın temel kavramları, özellikleri ve sınıflandırmaları açılmaya çalışılmış. Sektörün temel özelliği emek yoğun faktör...
 
 
Meryem Akoğlan Kozak, Ebru Zencir
Eylül 2017
17.50 TL
Sepete Ekle
   
Başlangıç yıllarında, şifalı et suyu olarak bilinen restoran, zaman içinde yemek yenen yer olarak, günümüzde ise yemek yenen ticari ve sosyal mekânlar olarak tanımlanmaktadır. Klasik dönemden...
 
 
Düriye Bozok, Cevdet Avcıkurt
Eylül 2017

Baskısı tükenmiştir.
   
Tüm dünyada kültürel varlığın önemli bir unsurunu oluşturan yöreye özgü ve geleneksel yiyecek-içecekler son yıllarda hızla, gastronominin bilim olarak ifade edilmesine dek uzanan bir etkiye sebep...
 
 
Mehmet Sarıışık
Eylül 2017

Baskısı tükenmiştir.
   
İlk insanın yaradılışından başlayan en önemli faaliyet kuşkusuz yeme-içme olgusu olmuştur. Eski çağlardan itibaren yeme-içme gereksinimini karşılayacak çeşitli hammaddeler ve üretim yöntemleri...
 
 
Hüseyin Altınel
Ağustos 2017
19.00 TL
Sepete Ekle
   
Bu çalışma sadece ve sadece eğitim müfredatlarında geçen konuları içermemektedir. Bu çalışma aynı zamanda sektöre, pratik açılardan ışık tutarak, bir el altı kaynağı olmayı (örneğin bir...
 
 
Murat Doğdubay, Gencay Saatcı
Ağustos 2017
19.00 TL
Sepete Ekle
   
Birey, belirlediği kriterlere dayanarak, bulunduğu noktadan elde ettiklerine baktığında pozitif bir değerlendirme yapabiliyor ise yaşam doyumuna ulaşmış demektir. Bu anlamda bireyin doyumunu salt...
 
 
 71 ürün | 1-20 
 1 2 3 ...  
 
 
Kitap
Bülten
Kitap
Kitap
İndirimli Kitaplar
 
 
Ana Sayfa | Hakkımızda | Bülten | Gizlilik ve Çerez Sözleşmesi | Üye Sayfası | Yardım | İletişim

Seçkin Yayıncılık San. Tic. A.Ş.
Copyright © 1996 - 2019