Kategoriler
Eser Adı Yazar Yayınevi Açıklama İçindekiler Barkod
Arama  
Ana Sayfa Sipariş Takip Üyelik Yardım İletişim
 
 


 
 Arama Sonuçları
 43 ürün | 1-20    Sıralama
 
Duygu Göçmen
Haziran 2019
20.00 TL
Sepete Ekle
   
Gıda Mühendisliği Bölümü öğrencileri ve meslektaşlar için hazırlanan bu kitapta; gıda laboratuvar tip ve özellikleri, gıda laboratuvarında uyulması gereken temel güvenlik kuralları ve güvenli...
 
 
Bekir Sıtkı Cemeroğlu
Nisan 2018
37.40 TL
Sepete Ekle
   
Kitapta verilen yöntemlerin genellikle sadece ilkelerine değinilmekte yetinilmiş, uygulanmaları, aşamalar halinde belirtilmiş, fakat analiz sırasında gerçekleşen reaksiyonlara ve kullanılan cihaz...
 
 
Metin Atamer
Aralık 2017
23.15 TL
Sepete Ekle
   
Tereyağı teknolojisi kitabının 1. Bölümünde; Süt Yağının Biyokimyasal ve Fizikokimyasal Özellikleri, Süt Yağının Erimesi, Kristalizasyonu ve Polimorfizm, Süt Yağ Globül Membranı, Süt Yağının...
 
 
Şahsene Anar
Eylül 2017
47.00 TL
Sepete Ekle
   
Et bilimi ve et ürünleri üretimi oldukça kompleks konular olup, sağlıklı bir et ürünü üretimi ancak sağlıklı bir hayvandan gerekli teknik ve hijyenik koşullara uyularak sağlanabilir. Bu kitap...
 
 
Özlem Tokuşoğlu
Ağustos 2017
38.00 TL
Sepete Ekle
   
 
 
Muhittin Tayfur
Mayıs 2017
22.00 TL
Sepete Ekle
   
Günümüzde gıda işleyenler ve üretenler, tüketiciler ve akademik çevrelerdeki araştırmacıların GKM'leri hakkında artan bir ilgisi bulunmaktadır. GKM'leri toksik etkilerini değerlendirilmesi,...
 
 
Bekir Sıtkı Cemeroğlu
Ocak 2017
37.04 TL
Sepete Ekle
   
"Gıda mühendisliğinde temel işlemler" terimi, çeşitli gıda materyallerine farklı amaçlarla ve değişik şekillerde uygunanan bazı ortak ve genel işlemleri tanımlamak amacıyla kullanılmıştır. Bu...
 
 
Bekir Sıtkı Cemeroğlu
Ocak 2017
37.04 TL
Sepete Ekle
   
"Gıda mühendisliğinde temel işlemler" terimi, çeşitli gıda materyallerine farklı amaçlarla ve değişik şekillerde uygunanan bazı ortak ve genel işlemleri tanımlamak amacıyla kullanılmıştır. Bu...
 
 
Fikri Başoğlu
Ocak 2017

Baskısı tükenmiştir.
   
"Yemeklik Yağ Teknolojisi" adlı bu yapıt, özellikle üniversitelerin Gıda Mühendisliği eğitimi, Meslek Yüksekokullarında Gıda Teknolojisi eğitimi alan öğrenciler ile yağ sanayinde çalışan konu ile...
 
 
Necla Aran
Aralık 2016

Baskısı tükenmiştir.
   
Gıda Biyoteknolojisi kitabı, benzer Türkçe kaynaklar arasında içeriği ve kapsamı bakımından ilk ve öncü bir eser olma özelliği taşımaktadır. Kitapta gıda biyoteknolojisi kapsamında yer alan temel...
 
 
Ömer Faruk Gamlı
Ekim 2016
33.00 TL
Sepete Ekle
   
Gıda maddelerinin hazırlanmasında, üretilmesinde ve depolama koşullarında gerekli olan kalitenin sağlanmasında gıda ile ilgili olarak yapılacak olan kontrol testleri büyük önem taşımaktadır....
 
 
Sıdıka Bulduk
Ekim 2016
25.00 TL
Sepete Ekle
   
Bu kitapta sırasıyla; gıda teknolojisinin tarihçesi, değişen beslenme alışkanlıkları, gıda teknolojisinin tanımı, gıda muhafaza yöntemleri, gıdaların muhafaza yöntemlerindeki teknolojik gelişmeler,...
 
 
Serpil Şahin, Servet Gülüm Şumnu, Haluk Hamamcı ...
Eylül 2016
65.00 TL
Sepete Ekle
   
This book covers fluid flow, heat transfer, mass transfer and applications of this knowledge in unit operations in food and chemical industries. It is written as a textbook for undergraduate...
 
 
Fikri Başoğlu
Eylül 2016
35.00 TL
Sepete Ekle
   
Bu eser gıda mühendisliği öğrencileri, Teknik Bilimlerin gıda bölümünde okuyan öğrenciler ve bu konuda çalışanlara gıda kalite konusunda yardımcı olması amacıyla oluşturulmuştur. Gıda kalite kontrol...
 
 
Fikri Başoğlu, Vildan Uylaşer
Eylül 2016
27.00 TL
Sepete Ekle
   
Gıda analiz yöntemlerinin bir araya getirildiği bu kitap, üniversitelerimizin Gıda Mühendisliği veya Gıda Teknolojisi bölümlerinde eğitim gören öğrencilere, gıda sektörünün özel ve kamu kurumlarında...
 
 
Şahsene Anar
Nisan 2016
35.00 TL
Sepete Ekle
   
 
 
Mustafa Tayar, Canan Hecer
Nisan 2016
40.00 TL
Sepete Ekle
   
 
 
Mustafa Tayar, Recep Çıbık
Mart 2016
37.00 TL
Sepete Ekle
   
Kitap, etkin öğrenme tekniğine bağlı kalarak, mantıksal ve sistematik bir biçimde temel bilgileri vermek üzere; gerek gıda teknolojisi konusunda öğrenim gören her düzeydeki öğrencilere, gerekse...
 
 
Mustafa Tayar, Canan Hecer
Aralık 2015
35.00 TL
Sepete Ekle
   
Konuya ilgi duyanların gıda mikrobiyolojisi hakkında Ön bilgileri alabilecekleri bir kaynak olarak hazırlanan "Gıda Mikrobiyolojisi" kitabının, gelen öneriler ve eleştiriler doğrultusunda dördüncü...
 
 
Osman Erkmen
Ekim 2015
42.00 TL
Sepete Ekle
   
Bu kitap, özel ve resmî laboratuvarlarda çalışan gıda ve ziraat mühendisleri, biyolog ve veterinerler ile gıda mühendisliği, ziraat, biyoloji, gıda teknolojisi, mikrobiyoloji ve veterinerlik...
 
 
 43 ürün | 1-20 
 1 2 3  
 
 
Kitap
Bülten
Kitap
Kitap
İndirimli Kitaplar
 
 
Ana Sayfa | Hakkımızda | Bülten | Gizlilik ve Çerez Sözleşmesi | Üye Sayfası | Yardım | İletişim

Seçkin Yayıncılık San. Tic. A.Ş.
Copyright © 1996 - 2019